Personen bakom Blueheart

Jag heter Emelie. Jag har en gedigen hästbakgrund som präglas på familjegården där jag växte upp och idag driver utbildningsstallet Blueheart stable.

 

 2015-2018 studerade jag 3 år på ridsportsgymnasiet Real i Nyköping, var bl.a lärlingselev hos VM och landslagsryttaren i fälttävlan Anna Freskgård och hennes Sambo William Nilson Fryer under 1,5 år. Tog studenten som diplomerad hästskötare och klassens enda stipendiat. 

 

Innan studentdagen blev jag antagen till Flyinges unghästutbildning och blev efter 1 år i skåne examinerad unghästutbildare. Några veckor efter examen på flyinge fick jag jobb på stable Bonev hos den bulgariska landslagsryttaren Ivaylo Bonev, som beridare och unghästutbildare.

Idag drivs verksamheten i förhoppning om att kunna vidareutveckla familjegården till en toppmodern hästanläggning som har alla faciliteter som krävs i dagens bransch för att kunna driva en proffessionell och yrkesmässig verksamhet med fokus på säkerhetsmässiga, ekonomiska, ergonomiska, miljövänliga och tidseffektiva aspekter. 

_MG_0180.jpg